Clan H*EA*T

Clan forums and banter

New Bad company 2 server

Any suggestions for H*EA*T's BC2 and CoD4Server. Right in here!

Re: New Bad company 2 server

Postby gumby » Sun Oct 03, 2010 9:11 pm

Hey guys
Just wondering what rcon tool you guys use. There doesnt seem to be any commands at all for general players.

Cheers
Gumbeh
gumby
Still not so sure about what to do
Still not so sure about what to do
 
Posts: 14
Joined: Thu Sep 30, 2010 11:09 pm

Re: New Bad company 2 server

Postby SuperRoach » Sun Oct 03, 2010 9:18 pm

Hi Gumby! welcome to the forums.

We have BC2CC (http://www.bc2cc.com/ ) that we use to do administration, but it doesn't accept player commands unless one of use have it running it seems.
Image
SuperRoach
Overly Verbose
 
Posts: 11407
Joined: Sun Dec 17, 2006 11:23 am
Location: Ballarat, Australia

Re: New Bad company 2 server

Postby gumby » Sun Oct 03, 2010 9:30 pm

Ahh, this is why you dont have protected zones and i get base raped *ARR*
I use procon and it seems to have more options than BC2CC.
gumby
Still not so sure about what to do
Still not so sure about what to do
 
Posts: 14
Joined: Thu Sep 30, 2010 11:09 pm

Re: New Bad company 2 server

Postby Pain » Mon Oct 04, 2010 2:45 am

oh btw roach can you have a look at the server its been crashing alot in the last couple of weeks
Image
SuperRoach wrote:Yep, I'm retarded
Pain
heat great helper
heat great helper
 
Posts: 248
Joined: Thu Jul 01, 2010 1:45 am

Re: New Bad company 2 server

Postby Thunderbird » Mon Oct 04, 2010 10:54 am

Hey gumby, we dont allow baserape, only allowed to attack AA and Tow but alot of people dont seem to follow the rules when we are not in the server, but we need a msg or something.

And I also seen the server crash a couple of times, it will be worth checking out.
Image
User avatar
Thunderbird
Theoretician
 
Posts: 1576
Joined: Sun Apr 01, 2007 4:14 pm
Location: Victoria, Mt Martha

Re: New Bad company 2 server

Postby rocky » Fri Aug 05, 2011 9:51 pm

i cant seem to find the server, i havnt downloaded any patches for bc2 have bought it off steam




ALSO:


i have a problem after downloading the 10 patch just before its about to finish it says "Game error reinstall the game", do you's have any idea what i should do since i cant download the patches without this error showing up???
Image
rocky
Found the post button on occasion..
Found the post button on occasion..
 
Posts: 19
Joined: Tue Jul 19, 2011 1:57 pm

Re: New Bad company 2 server

Postby He|ios » Sat Aug 06, 2011 2:11 pm

try reinstalling the game (make sure to delete the dir folder and clean up ur registry).

Also, I don't think our server is up anymore...correct me if im wrong.
Image
Image
Image
He|ios
Kicking it back and chewing gum
Kicking it back and chewing gum
 
Posts: 523
Joined: Sun Nov 28, 2010 10:07 pm

Previous

Return to Server Suggestions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron